od 15. ledna do 29. února 2020 Patříte-li mezi milovníky japonského jídla, můžete ochutnat naší tříchodovou speciální nabídku za festivalovou cenu:

  • Japonský hmyz a mořské plody v ume obentu, rybí polévka z bio lososa
  • Suši rolka "Korálový útes" s mušlemi hotate a čtyřmi druhy mořských řas
  • Sladká trojice - ovocný kanten, moči s matča široanem a kinako zmrzlina

KOMENTOVANÉ FESTIVALOVÉ PONDĚLKY ! Vždy od 19:00 hod Vás provede večerem majitelka restaurace Darja Kawasumi, která pro vás menu navrhovala. Dozvíte se třeba, jaký hmyz běžně lidé v Japonsku jedli už před několika sty lety a proč pro Vás vybrala právě japonské kobylky inago.

KOMENTOVANÁ VEGE VERZE FESTIVALOVÉHO MENU – ve čtvrtek 27. února 2020 od 19:00 hod !

Prodej ochutnávek od 3.12.2019 pouze na www.grandrestaurantfestival.cz