* nimonowan stylu ozouni
čirý umami vývar s kousky kuřete, mochi, mrkví a špenátovými listy, ozdobené sušenými tuňákovými hoblinkami katsuobushi
* sushi a sashimi
– Praha nigirizushi – nigiri s tuňákem naloženým sashimi z tuňáka jako bíruzuke s černým pivem
– amaebi kreveta s kizamiwasabi a kabuto hlavou
– sashimi losos poskládaný do tvaru růže s pomerančovou kůrou marinovanou v likéru Grand Marnier
– chirashizushi s unagi úhořem a vaječnou omeletou tamagoyaki, ochucené sushi zázvorem
* yakizakana
– grilované filety z hamachi – kranase japonského, marinované v sake a mirinu
– rybí roláda kamaboko se švestkou ume a koriandrem
– datemaki z bílé ryby a černé fazolky mame
– renkon – lotosový kořen
– namasu z ředkve daikon, mrkve a sušených meruněk
* tempura
smažená kreveta ebi, kakiage z fialové brambory a zázvoru, dýně kabocha a houba shiitake
* dezaato
Mibimochi – dortík z mochi rýže plněný sladkou fazolovou pastou shiroan ochucenou misem a yuzu
Price: 1,590 Kč