INTERNETOVÝ ČAJOVÝ OBŘAD

Přidejte se k oslavám 17. května

Vážení hosté Miyabi! Přátelé!
Když jsem v roce 1995 slavnostně otevírala Miyabi, z balkonu vlály látkoví kapři stejně jako teď. Byl totiž 5. květen.

Den, kdy se v Japonsku slaví Den chlapců a Den dětí. Vlající kapři symbolizují sílu a odvahu. A taky zdraví a rodinnou soudržnost. Černý kapr je táta, máma je červená a děti jsou modré a růžové. Všechny tyto hodnoty si dnes nacházejí nový obsah v našich srdcích.

Miyabi znamená styl a eleganci starého Kyota, eleganci, která touží po novém krásném prožitku. Mám radost, že se za dvacet pět let vytvořila kolem Miyabi rodina přátel, kteří přijímají práci a vizi Miyabi s díky a s pochvalou. Kore kara mo ganbarimasu! Budeme se i nadále snažit.

Výročí se mají slavit i když doba nepřeje, proto jsme připravili nejen mimořádnou nabídku narozeninového dortu (od 4. do 10. května), ale i pozvánku na internetový čajový obřad, kde budu vaší hostitelkou.

Vybavíme vás v Miyabi malým cukrátkem, ale čaj si budete muset připravit sami. A až se znovu bude možné osobně setkávat, nabídnu i ten čaj.

Internetový čajový obřad na oslavu Miyabi narozenin – dne 17. května od 17 hodin na tomto odkazu

Od neděle 10. května budeme mít otevřeno i v neděli (17 – 20 hodin).
Od pondělí 11. května pro Vás otevřeme zahrádku ve dvoraně domu.

Darja Kawasumi a kolektiv restaurace Miyabi

    Přidejte se do Rodiny Miyabi
    Chcete sledovat naše novinky? Přihlaste se k odběru novinek a buďte mezi prvními, kteří obdrží zajímavé novinky a inspiraci ze světa Miyabi