pohostinnost v podobě zkaramelizované kobylky Tsukudani je způsob zpracování drobných živočichů, zeleniny a řas tak, aby dlouho vydržely a nezkazily... Read More
Když jsem poprvé přijela do Japonska, o úhořích jsem věděla jen z povídání. Nejvíc z díla Zlatí úhoři od Oty Pavla. Takže... Read More
tabibito ka kobidobito bento? Ne že bych vytvářela nové cvičení jako je „třista třicet tři stříbrných stříkaček…“, jen jsem se... Read More
pomozme symbolům přerůst ve skutky lásky Je poslední týden měsíce února a v mnohých japonských domácnostech už maminky s jejich malými dcerkami... Read More
svolejte rodinu ke krásným „věcem v hrnci“ Nabemono tmelí kolektiv Nabemono není ani guláš, ani polévka, jak píší na Wikipedii, možná něco mezi... Read More
    Přidejte se do Rodiny Miyabi
    Chcete sledovat naše novinky? Přihlaste se k odběru novinek a buďte mezi prvními, kteří obdrží zajímavé novinky a inspiraci ze světa Miyabi